Ska vi gifta oss?

Idag var det Eskilsdagen på min skola! Det innebär att det pågår olika workshops under hela dagen, där varje elev får välja vilka de vill gå på! En av alla workshops som gick att välja på var att bli stylad av oss frisörelever. Detta gjorde att jag och mina kompisar hängde där hela dagen, vi både stylade andra och oss själva!

På eftermiddagen är den en parad som hela skolan går, som iallafall jag hade taggat till ett helt år i princip! Förra året var så himla kul och vi alla var rätt taggade. Hela skolan går alltså en parad genom stan, över torget osv. Därför passade vi även på att styla oss lite extra inför det. Så pass att vi satte på oss varsin bröllopsklänning och fixade brudfrisyrer! Dessa gick vi med typ hela dagen haha!

Vi gick även ner på stan en snabbis för jag fick en beställning från min syster, och jösses vilka reaktioner vi fick när vi gick där, klädda som att vi skulle gifta oss alla tre! Många som slängde blickar, förvånade blickar hahah! Vissa, eller rätt många faktiskt som till och med gav oss komplimanger. "Vad fina ni är" fick vi höra otroligt många gånger idag! Höjdpunkten var ändå när vi står inne på kicks. Då hör jag en kvinna bakom mig som säger typ "så, nu är vi ikapp". Vänder mig om och ser en kvinna med sin dotter som verkligen var supersöt, man såg att hon var väldigt blyg. Mamman säger något i stil med "vi har följt efter er från Åhléns, hon ville så gärna säga hej". Detta är alltså en liten tjej på kanske 4 år som vi hörde säga "kolla mamma, prinsessor!" när vi gick förbi Åhléns! Sen har de alltså gått efter oss i säkert 10 minuter för att försöka komma ikapp, för att hon så gärna ville säga hej! Alltså detta är typ det gulligaste jag varit med om! Tjejen trodde alltså på riktigt att vi var tre prinsessor som var ute på stan och shoppade!

Efter det gick vi tillbaka till skolan för att gå paraden. Taggade stod vi på skolgården och väntade. Det kom lite lärare som ville fota oss. Sen säger de "nej vi måste ta ett beslut nu". De ställer alltså in paraden för att i princip hela skolan har gått hem.. Av 850 elever är kanske 50 kvar.. Så jäkla surt, när vi klätt ut oss för det och verkligen va så taggade.. Ångrar det iallafall inte, det var så kul att få gå runt som en riktig brud! Eller ja, prinsessa som alla barn trodde! Riktigt surt att paraden blev inställd, men vi hade riktigt kul iallafall!

Svar ja, klänningarna var verkligen inte bekväma! Och så här såg det alltså ut när vi försökte få på oss de hahah!