Gårdagen

Förlåt att det varit rätt tomt här nu i några dagar! Har haft så mycket att göra så har inte haft tid.. Har så mycket i huvudet just nu och då glöms bloggen bort.. Nu är jag iallafall klar med en del av plugget så jag hoppas jag kan vara mer aktiv här!

Igår var jag på Tuna park från 10.00 till 16.00! Vi stod där med vårat UF företag för att få visa upp oss och sälja våra produkter! Det var massa andra uf företag där också, så det var superkul att få se vad andra höll på med! Vi hamnade bredvid ett gäng killar från en annan skola som var jättetrevliga! Alltid kul att hamna bredvid någon som man kan snacka lite med! Det gick rätt bra för oss iallafall! Vi fick lite sålt och vi hade svinkul så jag var jättenöjd med dagen!

När vi var klara på Tuna park följde Ronja med mig hem för att hon skulle hämta våra fiskar! Vi har haft fiskar i några år nu men har tröttnat på det då ingen vill ta hand om de hahah! Då är det tur att jag har en kompis som är största djurälskaren och som gärna tog över våra fiskar och akvariet! Dock började fiskarna hoppa som fan när vi skulle flytta de, och den ena hoppade ut ur hinken (!!!!!) och jag fick världens panik hahah! Mamma fick lyfta tillbaka den med händerna så det gick ju bra, man fan vad rädd jag blev haha!

Idag står inget speciellt på schemat. Ska bara ta det lugnt och vila upp mig! Ska försöka plugga lite körkortsteori också men annars händer inte så mycket! Hoppas ni får en mysig söndag!